Barn

Mandag kl. 16.30-17.30

Krudtugler (børnehavebørn der er for store til mor, far og barn)

Malene, Lærke, Lea og Ghadir (Kontaktperson: Tina)

Kan du lide at lege, hoppe og bruge redskaber? Så kom og vær med hos Krudtuglerne. Vi er mange instruktører, der glæder sig til at have det sjovt sammen med dig og dine venner.

Mandag kl. 18.30-20.00

Æ Breje piche, piger 6.-9. klasse

Johanne og Julie (Kontaktperson: Charlotte)

Vi er et hold, der laver rytmisk gymnastik på et plan hvor alle kan være med. Vi har meget varieret træning, vi laver øvelser helt fra begyndelsen og træner os op til vores opvisninger i marts. Vi går meget op i et godt fællesskab, som alle bliver en del af. Så kom og oplev et friskt og hyggeligt hold.

Torsdag kl. 16.30-17.15

Mor, far og barn

Carina og Maria (Kontaktperson: Carina)

For børn i alderen 0-3 år ledsaget af forældre. Nogle kravler og andre går. Det er 45 minutters leg og aktiviteter, der styrker dit barn motorisk. Vi synger, danser, tumler og leger.

Torsdag kl. 16.30-17.30

Springmix, 0.-4. klasse (Bredebro Idrætscenter)

Didde, Naja,Simone, Sille, Ronja, Emma og Anne-Sofie + uddannet instruktør (Kontaktperson: Maria)

Vi skal springe igennem. Lære at lave vejrmøller, saltoer, kraftspring og meget mere. Gi´ den fuld gas til de nyeste hits og há det super sjovt. Alle kan være med. Så selv om du ikke har prøvet det før, skal vi nok få dig det lært.

Torsdag kl. 17.30-19.00

Springmix, 5. klasse og opefter

Trine, Michelle, Annika og Lone (Kontaktperson: Marlene)

På dette hold springer vi endnu mere igennem… Nogle skal måske lære at lave vejrmøller, saltoer, kraftspring og meget mere, mens andre er klar til lidt mere avancerede spring. Uanset niveau skal vi give den fuld gas til de nyeste hits og há det super sjovt. Alle kan være med. Så selv om du ikke har prøvet det før, skal vi nok få dig det lært.

 

 

Find os på Facebook her