Barn

Mandag kl. 16.30-17.30 OBS! NYT TIDSPUNKT!!

Krudtugler (børnehavebørn der er for store til mor, far og barn)

Pris: 350kr

Malene B, Malene S, Ronja, Frida og Kristina (Kontaktperson: Marlene)

Kan du lide at lege, hoppe og bruge redskaber? Så kom og vær med hos Krudtuglerne. Vi er mange instruktører, der glæder sig til at have det sjovt sammen med dig og dine venner.

Mandag kl. 18.30-20.00

Æ Breje piche, piger 6.-9. klasse

Pris: 500kr

Julie og Sarah (Kontaktperson: Camilla)

Vi er et hold, der laver rytmisk gymnastik på et plan hvor alle kan være med. Vi har meget varieret træning, vi laver øvelser helt fra begyndelsen og træner os op til vores opvisninger i marts. Vi går meget op i et godt fællesskab, som alle bliver en del af. Så kom og oplev et friskt og hyggeligt hold.

Torsdag kl. 16.30-17.15

Mor, far og barn

Pris: 350kr

Maria (Kontaktperson: Maria)

Er for børn i alderen 0-3 år ledsaget af forældre. Nogle kravler og andre kan gå.Det er 45 minutter med leg, musik og aktiviteter, som styrker dit barn fin- og grovmotorik. Vi synger, danser, tumler og har det sjovt. 

Mandag kl. 16.30-17.30

Springmix, 0.-3. klasse (Bredebro Idrætscenter)

Pris: 450kr

Mette, Didde, Sille, Ghadir, Simone, Emma og Lea(Kontaktperson: Tina)

Vi skal springe igennem. Lære at lave vejrmøller, saltoer, kraftspring og meget mere. Gi´ den fuld gas til de nyeste hits og há det super sjovt. Alle kan være med. Så selv om du ikke har prøvet det før, skal vi nok få dig det lært.

Mandag kl. 17.30-19.00

Springmix, 4. klasse og opefter (Bredebro Idrætscenter)

Pris: 500kr

Trine, Rune, Kasper og Mette(Kontaktperson: Tina)

På dette hold springer vi endnu mere igennem… Nogle skal måske lære at lave vejrmøller, saltoer, kraftspring og meget mere, mens andre er klar til lidt mere avancerede spring. Uanset niveau skal vi give den fuld gas til de nyeste hits og há det super sjovt. Alle kan være med. Så selv om du ikke har prøvet det før, skal vi nok få dig det lært.

 

 

Find os på Facebook her